Audatex procene

Audatex poseduje veliku količinu podataka o vozilima uključujući i procedure popravke koji se zasnivaju na zvaničnim podacima 66 proizvođača. Baza podataka obuhvata više od 22400 modela vozila sa 71000 opcija na 17 jezika i u proseku 1000 delova po vozilu. Sa ciljem da u svakom trenutku ponudi najnovije informacije, dnevno se obradi i doda preko 13000 informacija.

Obim podataka koje posedujemo nam omogućava da damo cenu popravke vozila koja uključuje proizvođačke cene delova, njihove brojeve i procedure popravke kao što su uklanjanje i ponovno postavljanje delova, cena farbanja i dr. Kao rezultat toga troškovi popravke nisu iznenađenje ni za jednu od uključenih strana.

Audatex obezbeđuje nepohodan alat proceniteljima i majstorima koji vrše popravku da u potpunosti identifikuju i definišu vozilo, npr. koristeći broj šasije (VIN broj), i definišu oštećene delove birajući ih prostim "kliktanjem" na grafičkom prikazu odabranog modela vozila, koji prikazuje sve opcije tog modela sa kompletnom instaliranom opremom.

Snimanje štete može biti odrađeno na licu mesta, a ukoliko je prikaz štete potreban i za neko treće lice moguće je dodati digitalne fotografije. Cena popravke se određuje online, kako bi se obezbedilo korišćenje najnovijih podataka i cena.

Integrisana rešenja

Audatex pruža brojne usluge kojima pokriva svaku fazu obrade zahteva: informacije o oštećenjima pre udesa, precizne kakulacije sitnih oštećenja na staklima, raspodela rada između procenitelja i majstora, dopremanje delova, automatsko kontrolisanje faktura, aukcijska prodaja ostataka oštećenih vozila kao i kontrola i upravljanje informacijama o proceni štete i troškovima.

Najvažnije prednosti implementacije našeg rešenja su:

* Značajna ušteda na oba zahteva, troškove štete i operativnih troškova 

* Standardizovanje sistem u regionu

* Prilika za implementaciju novih naprednih rešenja u skladu sa najnovijim trendovima na tržištu osiguranja prilagodjeno za Vaše specifične potrebe

AudaNet

AudaNet is Audatex international platform for service delivery and integration.

AudaMobile

AudaMobile is application for damage capturing and calculation for the latest mobile devices. System is designed for today and for the future with philosophy "Everything, anywhere", delivering increased efficiency and speed up process. Available for iOS and Android tablets.

OnePad

Application allowing graphical capturing of damage (used by AudaNet and AudaPadPro)