Solera World 

AUDATEX

Audatex je bio začetnik razvoja sustava za pojednostavljenu procjenu štete na vozilima još davne 1961. godine u Njemačkoj, a sve sa ciljem efikasnijeg rješavanja šteta i smanjenja troškova društvima za osiguranje.

Danas je Audatex svjetski tržišni lider i djeluje u 59 zemalja širom svijeta, uključujući i Hrvatsku i u sustavu je Solera Group, jedne od vodećih grupacija na tržištu. Kao dio takve korporacije, ima snagu i sposobnost prenijeti znanje i globalno iskustvo, te prilagoditi se željama i potrebama svojih korisnika.


Poznati smo, ne samo po našoj stručnosti za štete na vozilima i kvalitetnim rješenjima za sve segmente popravaka oštećenih vozila, već i po pravednosti i neutralnosti prema svim stranama uključenim u obradu zahtjeva za naknadu štete, bilo da se radi o vlasniku vozila, radionici ili osiguravajućoj kući.
Više od 11 milijuna procjena godišnje izrađuje se diljem svijeta uz pomoć Audatex kalkulacija i baza podataka.Audatex pruža usluge društvima za osiguranje, samostalnim ekspertima i servisnim centrima za sve vrste popravka vozila, te omogućuje efikasno rješavanje svih nastalih šteta na motornim vozilima, izradu ekspertiza i nepristranu likvidaciju odštetnih zahtjeva.

AudaNet

Više

AutoOnline

Više

AudaMobile

Više