Solera szolgáltatások

kattintson ide

ÚJ típusok 2017/H12

Új típusok 2017/H12   ...

Új típusok 2017/H11

Új típusok 2017/H11   ...

Új típusok 2017/H10

Új típusok 2017/H10   ...

Audatex gyors, pontos, megbízható javítási költségkalkuláció

 

  • A világ legelterjedtebb gépjármű javítási kalkulációs programja.
  • Megoldás a karambolos javítási költségek professzionális számítására.

 

Az Audatex közel negyven éves munkájával, tapasztalatával segíti partnereit (biztosító társaságokat, javító műhelyeket, szakértőket), a gyors, megbízható, áttekinthető gépjármű javítási költség kalkulációk elkészítésében.

Tisztelt Partnereink!
 

Az új, html5 robbantott ábra a 12AW/ó gyártmányok (BMW, Mercedes, Opel, Mini, Smart) esetében hibásan számolja a fényezés nélküli horpadásjavítás (D) munkaidejét (AW értékét), így a forintban kifejezett tétel is hibás. Ezen gyártmányok esetében a jégkárjavításra számított aw értéket 1,2-vel kell felszorozni, hogy a helyes munkaidő mennyiséget megkapjuk. A hiba kijavításáig szíves türelmüket kérjük!

Mivel a régi típusú, java-s és az új, html5-s robbantott ábra jégkár számításai a kerekítések miatt eltérhetnek, a 2017 július 1. után bejelentett olyan károk esetében, amelynél a fényezés nélküli horpadás javítás (D) pozíció használatban van, a html5 verzióban számolt érték a mérvadó a fenti szorzások figyelembe vételével.

Üdvözlettel:
Az Audatex Csapata

Tisztelt Partnereink!

 

Ezúton kívánjuk tájékoztatni Önöket, hogy 2017.05.25.-től a NISSAN gyári (OE) alkatrészek, AudaShop-on keresztül történő megrendelése esetén, kedvezményének mértékét tovább NÖVELI beszállítónk, a Duna Autó Zrt!

 

Az ajánlatkérés, egy gombnyomás.

Ne szalassza el összehasonlítani az AudaShop ajánlatát jelenlegi beszerzési áraival és realizáljon nagyobb árrést.

 

AudaShop csapata

Kedves AudaShop-ot használó Partnereink!

Az AudaShop újabb fejlesztéssel bővült!

A Láng Kft AudaShop ajánlatában az alkatrész bruttó ára és a kép ikon között megjelent egy újabb ikon (i), melyre ráállva az adott alkatrészről kaphatnak meg minden egyéb olyan információt (méret, fogszám, meghúzási nyomaték, külső méret, forma, anyag), mely fontos lehet eldönteni az alkatrész megfelelőségét, ezáltal megkönnyíti a kiválasztást és megrendelést.

Ne felejtsék el! Az AudaShopban elérhető Láng kedvezmény és fizetési mód megfelel az Önök jelenlegi megegyezésének, a kiszállítás díjmentes, a plusz információk elérhetők.

Az ajánlatkérés, az alkatrész kiválasztása, a megrendelés redukálódott 4 gombnyomásra.

 

AudaShop csapata

Új robbantott ábra az AudaNet-en!
 
Tisztelt Partnerünk!
 
2017. február folyamán, JAVA-mentes, HTML5-alapú robbantott ábra váltja fel a jelenlegi Java-alapú robbantott ábrát az AudaNet-en.
 
A robbantott ábra jelentősen megváltozik, használatának elsajátításához személyes, díjmentes oktatáson való részvétel erősen ajánlott!
 
Ez az innováció gyorsabb kalkulációkészítést eredményez modern, könnyen kezelhető felületen.
 
Az új felület használatával Ön még hatékonyabban és eredményesebben végezheti munkáját.
 
Az új robbantott ábráról, annak használatáról rövid bemutatót tartunk (1,5 - 2 óra).
 
 
Munkája zavartalansága érdekében ne mulasszon el a tájékoztatón részt venni!
 

Tisztelt Partnerünk!

 

A kárkalkulációs programunk 2016.10.18-tól kezdődően a fényezés előkészítési idő tekintetében a vízbázisú fényezésre jellemző 3 AW színkeverés és 3 AW színminta tételeket tartalmazza, így ezt követően nem indokolt további 1-1 AW-k alkalmazása.

 

Üdvözlettel:

Audatex Magyarország Kft.

 

 

 

Tisztelt Partnerünk!

 

Köszönjük, hogy az AudaShop alkatrészrendelő felületét használja!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy újabb szolgáltatással bővült az Audashop. A gyári alkatrészek mellett rendelhetők utángyártott alkatrészek is és az igazolt eredetű bontott alkatrészek kínálata is jelentősen bővült.

Az utángyártott alkatrészek kiszolgálója a Láng Kft. és az Iharos és Goller Kft. Láng Kft. szállítási díj nélkül biztosítja az utángyártott alkatrészek célba érkezését.

A bontott alkatrészek kiszolgálója a Mandy-Parts Kft. illetve a YAP Kft. A YAP Kft. szállítási díj nélkül biztosítja a bontott alkatrészek célba érkezését.

 

Rendeljen egyszerűbben, gyorsabban, közvetlenül a kalkulációból GYÁRI, UTÁNGYÁRTOTT ÉS BONTOTT alkatrészeket!

Távsegítség

Hotline: (1) 351-1087/103

Távoli asztal
segítséghez:

letöltés itt

Ingyenes oktatás

Új, java mentes robbantott ábra
oktatása
bővebben

jelentkezés

Optimalizálja alkatrészrendelését!

 

Egyszerűen, gyorsan, hibamentesen.

Egy gombnyomással megkapja ajánlatát a kalkulációban szereplő OE alkatrészekre.

 

 

Kérjen ajánlatot, a számítás eredménye oldalon, a kalkulációban szereplő alkatrészekre és hasonlítsa össze a jelenlegi beszállítójának áraival.