Solera szolgáltatások

kattintson ide

AZT változás

Tisztelt Partnereink!   A fényezőanyagok egy...

ALD folyamat oktatás

ALD folyamat oktatás   Az ALD Automotive Magyarország Kft....

AudaNet 2.0 ajánlott beállítások

AudaNet 2.0 ajánlott beállítások   Az AudaNet 2.0 használatához...

Audatex gyors, pontos, megbízható javítási költségkalkuláció

 

  • A világ legelterjedtebb gépjármű javítási kalkulációs programja.
  • Megoldás a karambolos javítási költségek professzionális számítására.

 

Az Audatex közel negyven éves munkájával, tapasztalatával segíti partnereit (biztosító társaságokat, javító műhelyeket, szakértőket), a gyors, megbízható, áttekinthető gépjármű javítási költség kalkulációk elkészítésében.

Tisztelt Partnereink!
 

A fényezőanyagok egy négyzetdeciméterre eső értéke a mai nappal (2019.03.22.) a nettó importőri ajánlott kiskereskedelmi árak középértékének megfelelően - az AZT központ által kidolgozott indexrendszer szerint - megváltozott.

 


Tisztelt Partnereink!

 

Ezúton kívánjuk tájékoztatni Önöket, hogy 2018.12.11.-tő a Mitsubishi gyári (OE) alkatrészek, AudaShop-on keresztül történő megrendelése esetén, kedvezményének mértékét tovább NÖVELI beszállítónk, a Duna Autó Zrt!

 

Az ajánlatkérés, egy gombnyomás.

Ne szalassza el összehasonlítani az AudaShop ajánlatát jelenlegi beszerzési áraival és realizáljon nagyobb árrést.

 

AudaShop csapata

ALD folyamat oktatás
 

Az ALD Automotive Magyarország Kft. által bevezetett engedélyezési folyamat elsajátítására okatásokat szervezünk. Ezen a hivatkozáson tájékozódhat az  időpontokról és jelentkezhet oktatásra.
Az oktatás időtartama maximum 2 óra.


AudaNet 2.0 ajánlott beállítások
 

Az AudaNet 2.0 használatához a Google Chrome böngészőt ajánljuk. Alkalmazásunk ezen a böngészőn működik a leggyorsabban.
Ajánlott az alábbi egyszeri beállításokat elvégezni:

végösszeg kijelzése a robbantott ábrán
alkatrészár megjelenítése a robbantott ábrán
- javítási optimalizációk engedélyezése
- PDF megejelnítése gomb beállítása a Számítás eredménye oldalon

A fenti funkciókat a robbantottábrában a fogaskerék ikonra kattinva állíthatja be. Bővebben az AudaNet 2.0 súgójában olvashat erről.


 

AudaNet 2.0 bevezetés

 

Megkezdtük legújabb fejlesztésünk, az AudaNet 2.0, élesítését minden javító partnerünk számára.
Az alábbi videón röviden összefoglaltuk a változásokat, illetve azt a néhány plusz funkciót ami egyszerűbbé és jobban használhatóvá teszi szolgáltatásunk.
Az AudaNet „Súgó" menüpontja alatt szintén megtalálható egy, két oldalas leírás a változásokról. 

 


 

 

Tisztelt Partnereink!
 

Az Opel Magyarországgal való egyeztetések eredményeképp az Opel gyártmányú gépjárművek 2018.07.17.-től 10/AW óra munkaidő osztással kerülnek kalkulálásra.

A változás a kalkuláció gyári adataira nincsen hatással, mivel az Opel órában adja meg az egyes műveletekhez szükséges időt, azonban amennyiben bizonyos munka folyamatokhoz kézzel AW értéket ad meg, kérjük ezt vegye figyelembe.

 

Tisztelt partnereink!
 

A korábban általunk fejlesztett Adatátvitel program nem felel meg az Európai Unió által bevezetésre kerülő adatvédelmi előírásoknak (GDPR), mivel lehetőséget biztosít a szolgáltatásainkban rögzített személyes adatok nyers formátumban, az adatkezelő által (AUDATEX-Magyarország Kft.) nem kontrollálható módon való exportálására, ezért ennek támogatását június 30-ával megszüntetjük.

Kérjük, amennyiben ez napi munkájában fennakadást okoz, értesítsen minket az info@audatex.hu e-mail címen, hogy külső partnerével közösen elhárítsuk ennek jogi akadályait, így továbbra is biztosítva a szolgáltatásaink által nyújtott előnyöket.


Tisztelt partnereink!
 

Elindítottuk díjmentes oktatásainkat az ALD szerviz-, illetve javítás jóváhagyási folyamatának megismerésére. Az oktatás célja, hogy a résztvevő megismerje, hogyan tudja az ALD tulajdonában álló járművek szervizelésére, javítására készült ajánlatot benyújtani az ALD felé, az Audatex rendszer segítségével. 

 
 

Tisztelt Partnereink!
 

Az új, html5 robbantott ábra a 12AW/ó gyártmányok (BMW, Mercedes, Mini, Smart) esetében hibásan számolja a fényezés nélküli horpadásjavítás (D) munkaidejét (AW értékét), így a forintban kifejezett tétel is hibás. Ezen gyártmányok esetében a jégkárjavításra számított aw értéket 1,2-vel kell felszorozni, hogy a helyes munkaidő mennyiséget megkapjuk. A hiba kijavításáig szíves türelmüket kérjük!

Mivel a régi típusú, java-s és az új, html5-s robbantott ábra jégkár számításai a kerekítések miatt eltérhetnek, a 2017 július 1. után bejelentett olyan károk esetében, amelynél a fényezés nélküli horpadás javítás (D) pozíció használatban van, a html5 verzióban számolt érték a mérvadó a fenti szorzások figyelembe vételével.

Üdvözlettel:
Az Audatex Csapata


Tisztelt Partnereink!

 

Ezúton kívánjuk tájékoztatni Önöket, hogy 2017.05.25.-től a NISSAN gyári (OE) alkatrészek, AudaShop-on keresztül történő megrendelése esetén, kedvezményének mértékét tovább NÖVELI beszállítónk, a Duna Autó Zrt!

 

Az ajánlatkérés, egy gombnyomás.

Ne szalassza el összehasonlítani az AudaShop ajánlatát jelenlegi beszerzési áraival és realizáljon nagyobb árrést.

 

AudaShop csapata

Kedves AudaShop-ot használó Partnereink!

Az AudaShop újabb fejlesztéssel bővült!

A Láng Kft AudaShop ajánlatában az alkatrész bruttó ára és a kép ikon között megjelent egy újabb ikon (i), melyre ráállva az adott alkatrészről kaphatnak meg minden egyéb olyan információt (méret, fogszám, meghúzási nyomaték, külső méret, forma, anyag), mely fontos lehet eldönteni az alkatrész megfelelőségét, ezáltal megkönnyíti a kiválasztást és megrendelést.

Ne felejtsék el! Az AudaShopban elérhető Láng kedvezmény és fizetési mód megfelel az Önök jelenlegi megegyezésének, a kiszállítás díjmentes, a plusz információk elérhetők.

Az ajánlatkérés, az alkatrész kiválasztása, a megrendelés redukálódott 4 gombnyomásra.

 

AudaShop csapata

Új robbantott ábra az AudaNet-en!
 
Tisztelt Partnerünk!
 
2017. február folyamán, JAVA-mentes, HTML5-alapú robbantott ábra váltja fel a jelenlegi Java-alapú robbantott ábrát az AudaNet-en.
 
A robbantott ábra jelentősen megváltozik, használatának elsajátításához személyes, díjmentes oktatáson való részvétel erősen ajánlott!
 
Ez az innováció gyorsabb kalkulációkészítést eredményez modern, könnyen kezelhető felületen.
 
Az új felület használatával Ön még hatékonyabban és eredményesebben végezheti munkáját.
 
Az új robbantott ábráról, annak használatáról rövid bemutatót tartunk (1,5 - 2 óra).
 
 
Munkája zavartalansága érdekében ne mulasszon el a tájékoztatón részt venni!
 

Tisztelt Partnerünk!

 

A kárkalkulációs programunk 2016.10.18-tól kezdődően a fényezés előkészítési idő tekintetében a vízbázisú fényezésre jellemző 3 AW színkeverés és 3 AW színminta tételeket tartalmazza, így ezt követően nem indokolt további 1-1 AW-k alkalmazása.

 

Üdvözlettel:

Audatex Magyarország Kft.

 

 

 

Tisztelt Partnerünk!

 

Köszönjük, hogy az AudaShop alkatrészrendelő felületét használja!

 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy újabb szolgáltatással bővült az Audashop. A gyári alkatrészek mellett rendelhetők utángyártott alkatrészek is és az igazolt eredetű bontott alkatrészek kínálata is jelentősen bővült.

Az utángyártott alkatrészek kiszolgálója a Láng Kft. és az Iharos és Goller Kft. Láng Kft. szállítási díj nélkül biztosítja az utángyártott alkatrészek célba érkezését.

A bontott alkatrészek kiszolgálója a Mandy-Parts Kft. illetve a YAP Kft. A YAP Kft. szállítási díj nélkül biztosítja a bontott alkatrészek célba érkezését.

 

Rendeljen egyszerűbben, gyorsabban, közvetlenül a kalkulációból GYÁRI, UTÁNGYÁRTOTT ÉS BONTOTT alkatrészeket!

Távsegítség

Hotline: (1) 351-1087/103

Távoli asztal
segítséghez:

letöltés itt

Oktatás

AudaNet felhasználói
oktatás
bővebben

jelentkezés

Optimalizálja alkatrészrendelését!

 

Egyszerűen, gyorsan, hibamentesen.

Egy gombnyomással megkapja ajánlatát a kalkulációban szereplő OE alkatrészekre.

 

 

Kérjen ajánlatot, a számítás eredménye oldalon, a kalkulációban szereplő alkatrészekre és hasonlítsa össze a jelenlegi beszállítójának áraival.