AudaAudit

Az AudaAudit egy teljesen automatizált megoldás kárkalkulációk ellenőrzésére. Segítségével lerövidítheti a kárbecslések felülvizsgálatát, valamint automatikusan összevetheti az adott kárkalkuláció mérhető összetevőit a vállalata által megadott kritériumokkal. Az AudaAudit ellenőrzi, hogy a kárfelvitelnél a kötelező mezőket megfelelő adatokkal töltötték-e fel. Például, ellenőrizheti, hogy a kárkalkulációban rögzített óradíjak egy előre meghatározott tartományba esnek-e.

Az AudaAudit rugalmas, szabály-alapú szolgáltatás, ami lehetővé teszi a kárbecslések következetes és objektív ellenőrzését. Felhasználóbarát felületén a jogosultsággal rendelkező felhasználó szabályokat adhat meg, módosíthat, vagy adott káresethez valós időben hozzárendelhet már meglévő kritériumokat.

A szolgáltatást úgy terveztük meg, hogy a felhasználó cégek saját belső eljárásaiknak, üzleti munkafolyamatiaknak megfelelően tudják beállítani a kárbecslések ellenőrzését.

Elérhető funkciók:

  • Központosított képességek. Az Audatex becsléseit automatikusan összeveti az Ön által meghatározott szabályokkal, díjtételekkel és egyéb kritériumokkal. A szabályokat könnyű megadni és fenntartani.
  • Áramvonalas felülvizsgálati eljárás. Az AudaAudit automatikusan ellenőrzi, hogy a kötelező mezőket kitöltötték-e, és a felhasználó által meghatározott üzleti szabályok szerint módosítja a kárbecslés státuszát automatikusan engedélyezettre (auto-authorisation), engedélyezhetőre (pass), figyelmeztetésre (warning) vagy hibásra (fail).
  • Automatizált engedélyeztetés. Feltételezve, hogy az előre meghatározott kritériumok teljesültek, a kárbecslés lehet automatikusan engedélyezett. Ebben az esetben további teendők nincsenek, mert a szerviz automatikus jóváhagyást kap a folytatáshoz.
  • Elektronikus értesítések. Automatizált e-maileket hoz létre, hogy tájékoztassa a megbízót és a szervízt is a kárbecslés aktuális státuszáról. Az e-mail üzenetek konfigurálhatók, hogy a státusz mellett indoklást és változtatási javaslatokat is tartalmazzon.

AudaPad

Korszerű, webes alkalmazás mely teljes körű gépjármű javítási költség kalkulációs felületet biztosít a partnereknek bővebben...

AudaVIN

Közvetlen a gyártói adatbázishoz kapcsolódva tölti ki az AudaPad megfelelő mezőit mind az alapfelszereltséget és az extrákat illetően bővebben...

AudaSMR

Az Audatex új internet alapú SMR (service,maintenance, repair) programmodulja lehetővé teszi, hogy a szervizek, javítók a gépkocsi alvázszám alapján történt beazonosítása(programon belül) után, meghatározva azt, hogy km vagy időszakos szervizt szeretnének elvégezni az adott gépkocsin, kalkulálni tudják annak az adott szerviznek a költségét. bővebben...